miércoles, 24 de septiembre de 2008

LA EMOCIÓN DE VIVIR.


Este domingo se ha celebrado en Calafell la I ENDURANCE NORDIC WALKING MEETING CONTRA EL CÁNCER INFANTIL. La prueba ha consisitido en recorrer 18 Km. por terrenos variados (asfalto, rampas, pistas forestales y playa). En la competición hemos participado medio centenar de deportistas llegados de diferentes puntos de España y, además (y aquí estriba la grandeza del tema) han venido a pasar el fin de semana al municipio un nutrido grupo de familias pertenecientes a las asociaciones de niños con cáncer, Aspanovas del País Vasco y Afanoc de Catalunya.

Francamente ha sido una de las mejores experiencias de mi vida. Después de estar varios meses entrenando y tras la dureza de la prueba, ver la cara de satisfacción y de alegría de los niños, cuando he llegado a la meta, no tiene precio. Nos quejamos de la crisis inmobiliaria, pero al lado de la enfermedad, ésta es una verdadera nimiedad. El sacrificio, la lucha, la superación,... la emoción de vivir, al fin y al cabo, de estos niños debe ser un ejemplo y un espejo para todos nosotros. Por otra parte, también me enorgullece muchísimo que en Calafell, mi pueblo, seamos capaces de organizar actos como éste y que no nos conformemos sólo con el manido sol y playa.

No querría acabar estas líneas sin rendir mi más emocionado y sincero homenaje a dos personas que por su entrega, dedicación e ilusión han hecho posible la celebración de este magnífico evento humano-deportivo. No hay suficiente metal para confeccionar la copa infinita que merecen Toni Duart y Alessia Bertolino, grandes deportistas y mejores personas. Felicidades.


*Enlace al blog del evento, gentileza de Toni Duart: http://calafellendurencenordicwalkingmeeting.blogspot.com/

10 comentarios:

  1. Les bones causes no tenen preu.
    Quan els humans actuen sense cap ànim de benefici econòmic,ni de fantasies personalistes, és quan es veu que en el món encara hi ha bona gent. Així de sencill, sense escarafalls: BONA GENT.
    Et felicito pel teu entusiasme i pel teu sentimnt de benhaurança en aquesta jornada.
    Ànims i endavant!
    J. Mèlich

    Salutacions de la Teresa que ja s'està recuperant favorablement.

    ResponderEliminar
  2. Mèlich ets un autèntic crac. Moltes gràcies.

    M'alegra molt escoltar que la Teresa està millor.

    Petons i abraçades per tots dos i per la resta de la família.

    Carbasses

    ResponderEliminar
  3. Felicidades Sergi!
    Por supuesto por el éxito en el evento que habéis organizado; pero también por la actualización constante de tu blog con noticias del sector, informaciones de tu empresa y actividades en las que participas. Pienso que tu página es un referente de lo que debería ser un blog inmobiliario.
    Suerte!

    ResponderEliminar
  4. Muchísimas gracias, Rafael, por el elogio, del todo inmerecido.

    Debido a que mis conocimientos teóricos acerca de cuestiones inmobiliarias son muy limitados; en mi blog trato de cosas más mundanas tanto del sector, como de mi empresa, como de mis experiencias personales. En cambio, admiro tu blog por la transmisión que ofreces constantemente de teoría in inmobiliaria.

    Un abrazo,
    Sergi

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona Sergi per l'article i per haver quedat SEGON en aquesta cursa, l'esforç i la constància t'han donat una més que merescuda posició. Felicitar també de tot cor al Toni i l'Alessia per la meravellosa iniciativa que han dut a terme, hi hauria d'haver més gent com ells. Espero que l'any que ve es pugui tornar a celebrar aquesta competició i es recaptin molts més diners per a una bona causa. Anna Verge
    Respon Reenvia

    ResponderEliminar
  6. Gràcies als nostres fills, aquests darrers mesos hem tingut l'oportunitat de compartir algunes estones plegats, aquelles canyetes incomptables al Neptuno, les trobades caòtiques a la platja, les bromes, les discussions, els sopars multitudinaris, les preparacions d'una sortida de cap de setmana... No cal dir que ja ens coneixíem, som "del poble" i quan es tracta de Calafell és un orgull i ho diem sempre amb la boca ben plena, no? Però fins enguany no havíem parlat gaire i desconeixia el teu fotoblog. Crec que és una manera fantàstica i brillant de participar en el nostre petit món que ens ha tocat viure, amb comentaris, elogis, crítiques... sobre temes que a tots ens afecten o ens preocupen. Felicitats per la teva gran tasca. Espero i desitjo contribuir-hi més sovint.
    Ah! I gràcies per convidar-me a veure la primera cursa de Nordic Walking, tant per l'esport com per la causa, val a dir que vam passar una jornada molt agradable.

    Una abraçada,

    Judith

    ResponderEliminar
  7. Estimada germana,
    gràcies a vosaltres que tan pacientment heu aguantat la meva, darrera, obssessió pel nordic walking he aconseguit perseverar i preparar-me per fer un paper digne en la competició. Però, sicerament, el que més m'enorgulleix no és la posició aconseguida en la prova sinó el fet d'haver conegut a gent tan interesant i sana com el Toni i la Alessia, entre d'altres, d'haver comprovat que a Calafell som capaços de organitzar (i molt bé) esdeveniments d'aquest tipus i, sobretot, de que un grup de nens, entre ells els meus, hagin passat una estona agradable.
    Petons.

    ResponderEliminar
  8. Amiga Judith,

    em fa molta il.lusió rebre el teu comentari i t'agraïré infinitament que passis pel meu(i teu)blog sempre que ho dessitjis. En ell, com bé dius, únicament vull donar les meves impressions al voltant de temes que m'interessen tan a nivell personal com professional i lògicament Calafell té una presència important. Motiu pel qual amb més raó agraeixo que els amics del poble hi tingeu presència.

    Una abraçada,
    Carbasses

    *recomano que t'animis a practicar nordic walking i així serè jo el que et vindrà a veure la propera cursa.

    ResponderEliminar
  9. Gràcies Sergi,

    De veritat que no tenim paraules....només fem el que sabem,que es transmetra la nostra passió que tants mals de cap ens ha ocasionat en la nostra vida sobre tot personal entre moltes altres coses perquè no ens entenien no ens entenien el que fèiem per que ho fèiem. Realment la vida és un autèntic enigma per molt que savis i científics vulguin furgar en ella.

    Nosaltres no hem fet res especial, només hem posat una mica dels nostres coneixaments i molta passió per col·laborar juntament amb vosaltres i amb tota la gent que és va apropar el diumenge a la meta a donar tot el suport i carinyo els nens. Per tant sou vosaltres els autèntics protagonistes i també la gent que va creura en el projecte, començant per l'Encarna Robustillo del Patronta de Turisme (ella es la veritable culpable) i el Regidor de Turisme el Sr.Àngel Verge que no van tenir cap dubte, de retruc totes les altres persones que treballen en el Patronat de Turisme que no van tenir cap problema en treballar més per poder dur a terme tot aixó.

    Volem seguir treballant per el nostre municipi, per Calafell i no ens cansarem de fer-lo per a tot el món, crèduls i increduls, optimistes o pessimistes en definitiva desitgem a través de l'activitat física en la natura fer feliç als nostres conciudatans i a la gent que ens visita els caps de setmana i a l'estiu a Calafell

    Per acabar entra moltes de las paraules i frases que aquest cap de setmana del 20 i 21 de setembre s'han creuat en aquest municipi, em va quedar una en particular d'un policia local que em va dir: "a veure si seguim organitzant esdeveniments com aquest on els particpants no siguin menys de 1000...." Com s'ho devia passar de bé aquest agent local durant el desenvolupament de la seva feina. Deixem això en l'aire... gràcies també a tots ells.

    Una abraçada ben forta... Sergi com tot els que us heu implicat són grans de cor i enacra més com a persones

    ResponderEliminar
  10. Amics Toni i Alessia,

    Jo sóc el que no té paraules per donar a conéixer la grandesa que heu demostrat en l'organització d'aquest magnífic esdeveniment solidari-esportiu.

    A més, tot i que en ocasions he estat molt crític, he de treurem el barret davant l'Ajuntament de Calafell (concretament el Patronat de Turisme) per haver confiat en uns professionals com vosaltres la posada en marxa (mai millor dit) de la conjunció d'esport i natura en el municipi.

    Espero i desitjo que el Patronat de Turisme i la Regidoria d'esports s'uneixin per donar-vos tots els mitjans necessaris per donar-li continuació a la tasca esportiva que heu iniciat.

    En fi, us felicito de nou i us recordo que compteu en mi pel que faci falta.

    Una abraçada,

    Sergi

    ResponderEliminar